Nur Atirah

Thursday, 5 September 2013

Review : Cheesy Powder Nyum Nyum !

Assalamualaikum .
Apa Khabar !



hee , hati gembira sikit nihh . yang dihajati  dah pon dpat . memang niat dalam hati nak cari benda ni sejak minggu lepas . tapi susah nak cari ! maklom lah dok kampung . hehe . 

semalam dok online , kenapa tah rajin dok scroll group yang orang dok niaga tu , terjumpa plak . survey lah dulu . satu packet 100gram = Rm6 . ade yang tira jumpa , lagi mahal kot tak silap . siap kata ni last stok punya . next stok akan mahal lagi .. ehh , guna cara tipe ke nak tarik pelanggan . hmm , entah lahh . ini tira beli 4packet RM30 include postage .

ni punya tira percaya , sebab ni belum bayar , dia dah pos . amboii , banyak bagus lahh . tira bukan ape , tira cakap kat dia yang maybank2u tu masalah , tak leh bukak . jangan pos selagi tira tak bayar . tup tup pagi tadi sampai . maun tak terkejut .

hm , semoga murah rezeki dia . petang nanti  baru bank in . ada yang nak ? boleh direct call/sms ke . carik kat fb pon bolehh ..

CALL/SMS : 0172130276
FB : Pak Cik Fauzy

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

2 comments:

luqman zakaria said...

best lau berurusan dengan orang yg mcm nih..barulah rasa yakin kan.

mina zaim said...

wah.,ada jugak hati nak try,,ramai yang cakap sedap..

*jarang orang jual online mcmtu..hihi

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH