Nur Atirah

Thursday, 5 September 2013

Maybank2u memang tak boleh bukak ehh ?

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


dah dua tiga hari tira nak bukak maybank2u . asyik tak boleh jeee . kenapa ehh ? sekarang suma hujung jari jee . nak transfer duet pon kat situ je . maklum lah , takde mase nak keluar beli barang . postage je la manjang .

korang yang ade account maybank tu try bukak maybank2u jap . boleh ke idak ? atau memang tira sorang je tak boleh ? dah la aacount nuffnang memang tak ley bukak dekat lappy tira ni . asal nak bukak nuffnang je kena pinjam laptop ujang . takot masalah yang same pulak . hmm . 

tira teringin nak beli something ni . kalau maybank2u tak ley bukak , cmne nak buatt . adoii .

Jari Menaip ,
Nur Atirah .

3 comments:

deno said...

smlm je jd mcm tu.. hari ni akak guna dah oky^^

Hafiza AizZawa said...

kne tel org bank kot..

Nur Atira said...

@deno

tapi tira tak boleh bukak lagi :(

COPY RIGHT RESERVED 2013 . FULL EDITED BY NUR ATIRAH